Disclaimer PDF Afdrukken E-mail

Het Vughts Historisch Museum is de eigenaar van deze website. De site van  Het Vughts Historisch Museum is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Mochten er desondanks in deze website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen, dan valt dit buiten de verantwoordelijkheid van Het Vughts Historisch Museum. Het Vughts Historisch Museum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van deze onjuistheden en/of onvolkomenheden, noch voor problemen die worden veroorzaakt door het gebruiken of verspreiden van deze informatie.

Bezoek aan de website, alsmede gebruik en downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel voor risico van de gebruiker.

Informatie op websites waar naar wordt verwezen of gelinkt, wordt regelmatig door ons geanalyseerd. Het Vughts Historisch Museum geeft echter geen garanties m.b.t. de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites, noch wordt aansprakelijkheid aanvaardt voor direct of indirect geleden schade welke hieruit voortkomt.

Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Gebruik van deze site door derden is in strijd met de auteurswet en andere toepasselijke wetten en regelingen. Het gebruik van gegevens, plaatjes, scripts en/of bestanden wordt slechts toegestaan na toestemming van de uitgever van deze site en na duidelijke bronvermelding.

Als er op de website afbeeldingen of ander materiaal waar auteursrecht op zit is geplaatst, dan is het nooit de bedoeling geweest dit recht te schenden en zal de afbeelding op verzoek verwijderd worden.

Namens Het Vughts Historisch Museum,

Martin van den Broek websitevrijwilliger

Als u een link tegenkomt die niet (goed) werkt, verzoeken wij u dit aan de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. te melden.

Laatst aangepast op dinsdag, 26 oktober 2010 07:47